ПЕРГАМЕНТ
Пропонуємо вашій увазі білий пергаментний папір – Drewsen Probarrier greaseproof paper.
Виробник – Drewsen (Німеччина), продукція високої якості.
Загальновідомо, що Модерн пак виготовляє гофровироби на замовлення, і дуже часто при пакуванні харчових продуктів у гофротару використовується прокладка з жиронепроникного паперу.
Тепер ви можете комплексно розмістити замовлення як на гофротару, так і на якісну жиронепроникну прокладку.
Щодо використання паперу для запікання/випікання в духових шафах – всі папери протестовані для випікання при температурі 220 градусів Цельсія. Також всі папери фабрики мають сертифікати “ISEGA”.
Probarrier – slip-easy (білий) чудово використовується при випіканні тістечок, мафінів, а також для виготовлення формочок під цукерки (38 – 60 g/m2). Фактично з цього матеріалу продукт легко вислизує. Ідеально підходить для випікання, використовується для виробництва паперових форм і капсул для маффінів.
(коефіціент жиростійкості KIT 4-6,7-9).
Probarrier – greaseproof paper (білий) – ідеально підходить як пакувальний папір для жирних продуктів
(38 – 60 г/м2.)
Використовується для брендованого пакування харчових продуктів, виготовлення упаковки фаст-фуду, випічки, бургерів, тістечок, паперових куточків та пакетиків під картоплю фрі, як внутрішнього прошарку при упаковці кондитерських виробів, шоколаду і продуктів з невеликим вмістом жиру і вологи, а також для випічки при температурі понад 200 градусів (коефіціент жиростійкості KIT 1-3, 4-6, 7-9).
Папір продаємо в стандартних рулонах, перемотаних менших бобінах, аркушах, з нанесенням логотипу замовника.
Сертифікати, технічні характеристики, взірці, а також презентацію від виробника надаємо за вашим запитом.
ПЕРЕВАГИ
- якість продукції;
- швидкість виконання замовлення;
-
отримання матеріалу з наперед заданими фізико-механічними
властивостями - прийнятні ціни;
- автоматизація виробництва.